I got a love that keeps me waiting

Alltså, vad är egentligen grejen med toalettbås? Finns det NÅGOT som är positivt med denna so called "uppfinning"? (om det ens borde kallas DET...). Känner mig asneggo nu men det här är nåt som har stört mig så sjukt länge då jag ständigt stöter på dessa jävliga toaletter. På flygplatsen, jobbet, skolor, ÖVERALLT ÄR DOM! För det första måste man typ backa in eftersom de oftast är så jäkla små, och lets face it, det ÄR INTE KUL att sitta och göra nummer två när man är dålig i magen och det sitter en stackare typ en meter bredvid och det enda som skiljer åt är en vägg i plywood som är typ tre millimeter tjock och dessutom as-lyhörd, och även om den INTE var det skulle allt ändå höras eftersom väggen liksom inte går ända upp eller ner. Sparar de verkligen så mycket pengar på att skära ner på väggmaterialet med 20 centimeter per toavägg eller whats the point? DOCK måste jag ändå säga att den enda fördelen (läs ENDA) med toabås är att man kan göra fejk-armpruttar (såna alla killar alltid gör när de går i förskolan, ni vet) så alla som står i kön typ skäms ihjäl åt en, haha.

TOALETTER MED REJÄL VÄGG I MITT <3

Hello mystery, don't bother to explain

Åh herregud, jag är återigen frälst av miike snow! Happy to you kan nog bli deras bästa platta någonsin! Fanns inte en enda, alltså inte en endaste låt jag INTE la till i min spotifylista på dirren!

Ja säger som pumba, jag trugar mig bugt! *SMACK*


Obebeberoendeframkallande

Älskar att en av kockarna på mitt hotell kom med ett BAOTASTORT paket med ett tillhörande kort där det stod "Grattis på 20årsdagen i efterskott", och att innehållet var 12 påsar ostepop!! <3 Norge levererar!!
Jepp, jag åkte buss hem! Tror ni folk tyckte jag var fet?

Koseligt

Okej, med alla odds emot mig börjar ändå gilla norge skarpt! Kanske är det min attityd som ändrats, kanske är det den soliga våren som spelar in, it'll always be a mystery! MEN, här är iallafall en lista på saker som är mysigare med Norge:
- Kan inte sägas en gång för mycket, ost to the pop! älskar.att.äta.det.
- Att man säger "hade" istället för "hejdå" överallt
- Att man istället för "pojkvän" och "flickvän" säger "käreste"
- Firstprice (norska svaret på euroshopper och eldorado) apelsinmarmelad<3
- OSLO! Vacker stad. nuff said.
Och självklart att alla norrmän oftast låter glada omedvetet! How cute!
Mycket kärlek det blev på en gång nu, haha! Men även grannlandet förtjänar det ibland!
HADE!

something sweet or something strong

Åh. Idag alltså:
En helt vanlig eftermiddag på Gardermoen, Akershus, Norge. Solen sken och jag var ful. Fulheten berodde delvis på dagens jobb, som var städ, men även på det faktum att jag inte hunnit slagga överdrivet mycket natten innan, vilket bidrog till att jag bokstavligen talat vaknade 10 minuter innan bussen till jobbet gick = ingen tid för smink eller frulle. Men nu var dagens jobbpass, till min stora lättnad, iallafall över och jag kände mig lite lagom rofylld som man gör sådär när man vet att man alldeles snart är hemma igen och bara kan slappna aaaaav och chilla ett tag. DÅ, just då upptäcker Linnea Magnusson på buss 855 mot Nordkisa att det sitter världens bejb
mittemot i de här skorna:


...och den här jackan (typ, lite större, lite snyggare):Och till det en skitstylisch tygpåse och en stor, fluffig stickad svart halsduk. Den här tjejen var verkligen snygg, men samtidigt bara så himla vacker! Alltså på riktigt en skönhet. Jag kom på mig själv med att sitta och psyka den stackars tjejen, istället för att "kolla lite diskret", som jag trodde jag gjorde. Och efter några sekunder gav hon mig en trött blick som sa typ "what?", och där satt jag, i mina  skinnstädardojjor (som för övrigt, på riktigt, är de fulaste skorna jag ägt), min ljusblåa pikéstädartröja och mina mörkblåa, pösiga brallz till det. Ni kanske förstår hur het jag kände mig. Anywho, satt hela bussresan till flygplatsen (där jag skulle byta burre) och tänkte att jag skulle fråga vart bruden hade köpt sina fina dojjs när hon helt plötsligt går av bussen före mig och typ rusar iväg. Tråkigt. Mucho tråkigt. Hon lär fortfarande tro att den otroligt läskiga tjejen med gräslig klädstil som psykade henne på bussen tyckte att hon såg jättekonstig ut eller nåt. Om du mot all förmodan helt random skulle surfa in på min blogg så; NEJ, DET TYCKTE JAG INTE! DU VA SKETASNÖGG!

Hela händelsen fick in mig på ett sidospår också; jag FATTAR inte hur en del människor kan gå omkring på typ ställen som, säg gardermoens flygplats, utan att kolla på alla andra runt omkring. Det är ju apmånga som bah helt nonchalant går förbi en och stirrar helt rakt fram som en robot! Jag, för min del kan verkligen inte låta bli att kolla in allt och alla så fort jag är på något större ställe. Jag ÄLSKAR verkligen att bara titta på människor! En av de mysigaste sakerna jag vet är när man är i säg, stockholmo eller götet, sätter sig på ett fik nånstans på sensommaren och bara iakttar alla olika människor. Vad de har för sig, på sig, hur de rör sig! Aaaah! Lovely! Folk lär ju seriöst tro att jag saknar en kromosom eller två när jag blir påkommen dock.
Tur jag inte har snopp för isåfall hade jag nog blivit misstagen för att vara våldtäksman SÅ många gånger!

Heja snippan!

Zippppppit

Igår vare perreferre på ett av mina jöbb, det var KJEMPEKUL! Har alltid haft en speciell bild av att personalfester typ bara blir kaos i slutändan. Ni vet, några hinkar i sig för mycket dricka och kastar sig över en i hallen och bah "DUUU, JA HAR ALLTID GILLAT DÄJ", en del kanske strular lite nånstans och allt vänds uppochner! Men gårdagen innehöll faktiskt inget extremt av detta (eller så var det bara jag som missade det). Miket dans och miket häng, fääätt soft vare!
Fatta vad mycket som kan pajjas av personalfester egentligen! Känns som att om fel personer stöter på varandra i fel sammanhang med alkohol med i bilden kan det nog gå gaaanska galet till! Kan nog bidra trill pretty dålig stämning vid frukostbuffén dagen efter haha! Tur jag har vettiga jobbarpolers som undvek detta!
JUSSTE, sen så vann ingen mindre än Simpan pris för årets nykomling, FETT KUL :) congratz mi amigo!

when im banging on mah dashboard

Solen skiner här i Gardermoen och det får mig på ett oväntat glatt humör, jävligt förrvirrande eftersom jag alltid bara vill hoppa på flygtåget till sverige (som passande nog går 30 meter utanför vårat hus en gång i halvtimmen). Alltid när ett av de här tågen går förbi rycker man till som fan av ljudet, för att sen önska så innerligt att man satt på det själv. Alldeles nyss, när jag kollade på ett avsnitt av Sex and the city, rullade ett av dessa tåg förbi, och jag bah vände blicken direkt tillbaks till dataskärmen igen där Samantha, Charlotte, Miranda och Carrie var mitt uppe i en av sina bruncher. Ingen hemlängtan, ingen suck, inte ens en liten liten tanke om hemfärd svävade förbi.

Ääääär jaaag sjuuk eller!!

Förresteeeeeen så är SIMON SNART HÄR = Ingen mer ensamtid här = MUY BIEN!! Ska alldeles strax gå och sätta på kaffe!

/linnea på täppa

RSS 2.0