Mustarrrd

På pappas begäran såg jag alldeles nyss denna film:







Och jaaa, where to begin? nejmen den var väldigt färgglad, hippisch, mysko, skön men framförallt pappig! Jävligt mysig och tilltalande film alltzå, jag diggade den! Lyfte min gråa norge-eftermiddag en aning! FAN vad utropstecken jag använder hela tiden!!!!! måste sluta göra det, ser ut som att jag är hyper ju, fett fult!!!!!!!!!!

mañana mañana

YESSSSSS jag lyckades göra spanska n, fast tog fan tusen år och såg ut så här innan: ¨n¨n¨¨n.n¨.n¨:^N.¨~~~~¨n¨~¨n aa ni fattar, dagens ilandsproblem osv!

IALLAFALL, är det bara jag som underskattat Timbuktu som fasen? Jag menar, vem som helst fattar ju att denna man mer eller mindre är ett geni, med alla hits som skjuter i toppen på alla digilistor, priser på diverse galor, den obligatoriska rollen i musikhjälpen som ingen kan rubba osvosvosv. MEN, trots detta upphör han inte att förvåna. Lyssnade igenom albumet "Pusselbitar" för nån dag sen och blev störtförälskad i denna låt, SÅ SKÖN!



Kommer alltid minnas dagen då jag sålde en ost och skink-baguette till dig, jason! Hoppas den smakade!

x3

JA, ni såg rätt (tv-shopvarning). Inte mindre än 3 inlägg idag (!!!), ni kan lägga ner hyperventileringspåsarna nu. Ring mormor, ropa in mamma från köket och hämta övriga släkt och vänner CAUSE THIS IS HUGE!!!! Eeeeeller så är det bah så att jag har bajtråkigt igen eftersom julia jobbar och simpan och adrian är i swedenland PLUS att jag sitter på gardermoens flygplats helt själv med bajsnabbt internet och sörjer det faktum att jag kollade klart gossip girl säsong 4 igår = INGEN MER TV-SERIE NUMERA OSEDD ON LINNEA MAGNUSSONS DATOR! Kaos. Stort jävla kaos. Sen är det som så att jag TÄNKER.INTE.LADDA.NER.NÅN.NY.SERIE.IDAG.

Varför inte, linnea? tänker ni säkert nu. Hur, ja HUR ska du överleva norge utan en tv-serie att se på? Lugna er, säger jag då, jag kör på ett idiotsäkert val. De gamla rävarna från kvarteret skatan får helt enkelt döda mina alone-hours här för tillfället, för helt ärligt talat, och jag VET att jag låter som att jag är 14 bast när jag säger detta, men jag tror fasen inte jag kommer älska nån serie lika mycket som gossip girl och sex and the city. Seriöst alltså, jag har haft jag vet inte HUR många drömmar om Blair, Serena och Chuck och jag skulle fan döda för att se säsong fem nu (okej, liiiite överdrift men ni fattar poängen vavava). DOCK finns den inte att ladda ner än. Bajs.Korv.

Så var det med den saken! Hyllar S och B och mitt tillfälliga break up med en bild bah därför /// FjOrTiZzEn

ah gat a big fat mamaaa

Har för övrigt världens crush på the kinks just nu!! fråga mig inte varför jag inte upptäckt dom tidigare, guess im just a late bloomer vad gäller gamla dammiga klassiker! Jag och lovisa möljer gamla kinkis-hits dag ut och dag in, och jag säger två ord, TVÅ ORD: love 'em! Finns ingen hejd på't! Ja bah kör!  

Yes please!

Skulle inte ha nåt emot att leva såhäääär












Kaviar

Ååååh. Gårdagen bestod av shopping i götet med trevliga grappar från olika håll och kanter av värmelandet. Det var miket mysigt och välbehövligt! Jag fullkomligt bara ÄLSKAR hela Göteborg, har alltid gjort det! Weekday, topshop, monki, alla mysiga fik överallt och sushibarerna, amagaaad, har vetat i flera år att det är där jag vill bo när jag slutligen väljer att plugga vidare, men vistelsen igår liksom bekräftade det på något sätt! Mmhmmm! Älskar känslan när man går in i en klädaffär man älskar, och så spelar de nån bra musik i bakgrunden och man
bah hamnar i trance när man letar igenom alla kläder! AAH! Materialist, javisst!


 

Bad girls do it well

ÅH DEN HÄR VILL JAG HA! Mitt nya motto också för övrigt, stämmer så jäkla bra in på min livsstil! Varför ska man dö gammal, ful och obetydlig liksom? NOWAY!
Närrrrrrrrrrrrrrrra
Var och myste på en mysig myskvel hos mysiga jennie och donborn igår, favoritparet<3 nördade igenom första Sagan om ringen filmen också, åååh alla alver är så fina! Om jag var med i de filmerna skulle jag vara Arwen, känns som mig rakt igenom. Varje gång jag uppenbarar mig blir allt bara så ljust och alla bah "WOW". Sen kan jag ju snacka alviska också, enligt min käre rumskompis Simon Carlvik, som gick omkring och mytade ihop detta min första dag på nya jobbet. Typ tre pers kom fram till mig och bah "är det verkligen sant att du snackar alviska?", hehe oh simon, I owe you one!!

But we like it when were spinning

Sjukan fortsätter, slår snart förkylningsrekord här, which is huge you guys!! Det som är gött dock är att jag bah kan chilla med en massa film och chai-te hemma i soffan, typ. Har t.ex. nyss sett på Mulan<3 herrejääävlar vilken bra film det är, egentligen! En av mina absoluta disneyfavoriter, kan tilläggas! Älskar att se på gammalt tecknat nu när man är äldre och liksom ser pedagogiken i hela storyn! Mulan t.ex. är en sån jäkla girlpowerfilm AND I LOVE IT! När jag blir vuxen ska jag bli precis som Mulan. Strong independent woman som kan dänga vem som helst och rädda Kina när hon känner för det, inte alls höga ambitioner Linnea Magnusson, inte alls!


 
 

Bajskorvar

Har gått och blivit något så fruktansvärt förkyld! Feber, ont i halsen, hosta, hela kitet! Tror jag lever i symbios med Jen eller nåt för när jag surfade in på hennes blogg för nån timme sen (hemskt att man håller kontakten via bloggar och facebook nowadays </3), såg jag att även hon lider av detta! Too bad too bad, MEN det som inte dödar, tänker jag! PLUS att jag drar hem till Swedenland imorrn igen med Simpan, wonderful! Det här är nog enda gången ni kommer få läsa att jag är sjuk på das blogg förresten, har sånt jävla järnstarkt immunförsvar annars, det är helt sjukt (höhö)! Har ALDRIG ont i huvudet och är ALDRIG förkyld eller mår illa eller nån sån skit, strong independet och hälsosam, thats mah middlenames YAO!

Sitter för övrigt föga förvånande och kollar igenom säsong 4 av Gossip girl nu, och förlåt om jag gör vissa besvikna men JÄVLAR I MIN LILLA LÅDA vad jag stör mig på Jenny Humphrey! GE DAJ NÅN GÅNG, YOU WILL NEVER BECOME A NEW BLAIR WALDORF SO JUST DROP IT! VET att du är e snäll tös innerst inne så bah kör på good-girl stuket istället snäääällaaaaaaaaaaaaaa! Det klär dig så mycket bättre!

SÅ intressanta är mina dagar nu alltså, allt kretsar kring Upper east siders, feber, thé emellanåt (världens goaste för övrigt, tack moa!) och sova, typ! Ikväll ska dock jag och Simpan lyxa till det med lite ostepop (<3) och cola framför reprisen på grammisgalan! Vet dock redan vilka som vunnit alla kategorier, but still! MYSET!

SYNS IMORRN SVERIGE!

Ps. Sa jag för övrigt att jag ÄLSKAR Amanda jenssens nyaste? Gosh, hon överträffar sig själv den bruden! Länkar till en liveversion istället tho för älskar när man ser att hon själv blir så jäkla taggad av låten och liksom nästan skrattar till lite innan hon börjar sjunga! MUY BIEN!
Okej.. skiten gick inte att lägga upp, men SNÄLLA gå in på länken och kolla så förstår ni vad jag snackar om! Det är värt det!

http://www.youtube.com/watch?v=pttJ4Uzu3F0

XXXO!

Boomshakalak

Alltsåååå Rebecca & Fiona i fredags var magiskt, maffigt, insane och bara helt...underbart! Bästa utekvällen på väldigt, väldigt länge! Vi kommer prata om den 10e februari i framtiden och längta tillbaka till just den kvällen, för SÅ bra var det, jag tror ni fattar! Grädden på min enorma skål med potatismos var ju att jag mitt i min drunken haze på väg ut från nöjesfabriken skymtar ett par blonda lockar och två par skor med gigantiska sulor precis vid vägen, det enda jag hann tänka när jag stövlade fram till Fiona Fitzpatrick var "säg nåt smart, säg nåt smart, SÄG NÅT SMART!!!". Det sa jag inte. Men kläckte iallafall ur mig att hon är jävligt grym och fick pussa henne på kinden (stackars tjej, haha). SKA ALDRIG MER TVÄTTA ANSIKTET! närå, men ni fattar grejen! Tror seriöst jag skulle kunna bli kär i Fiona alltså, astrevlig var hon! Och så SNYGG!

TACK ALLA GODINGAR SOM GJORDE KVÄLLEN SÅ JÄVLA FUCKING BRA! Nu taggar vi maskinen på valborg tycker jag, det är ju bara, låt se... två månader kvar typ! YEAH!





me gusta!










Let the noice run through your head

DAGEN D! Var uppe med tuppen (dvs. 10.00 imorse) och duschade och nu har jag avnjutit scones till frulle tillsammans med ett gossip girl-avsnitt, och NU ska jag börja tagga med att spela musik från de allra bästa Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick som vi ska se IKVÄLL PÅ NÖJES YEAAAAH THATS RIGHT! Är så jääävla taggad!! Simon Ia Mia Jen DO YOU COPY? VI KOMMER HA EN FEEET KVÄLL!!

SOLIDARITET ÄR SEXIGT!

ARRRIIBA

Alltså, om allt här i Norge går enligt planerna kommer jag förhoppningsvis spendera juni, juli och augusti i Le wonderful svezialand! och DET, mina vänner, kommer bli beyond gött! Är sugen på en riktig festivalsommar! Förutom P&L ska jag bannemej rava mig iväg till Way out west, jag bara MÅSTE det! Har velat gå dit typ 3 år i rad nu, men har inte kunnat på grund av olika anledningar, men i år, DÅ JÄVLAR! Jag menar Florence and the machine + Bon iver, mmmhmmm, MÖMS! Känns som en sjukt mysig festival också! När Anabanana flyttade till götet för ett par år sen strosade hon och jag omkring med Lovisa och Moa runt själva festivalområdet på en av kvällarna, bara för att spana in det liksom, och jädrar vad det såg soft ut! Man blev liksom teasad på nåt sätt när man gick mitt i alltihop, andades in doften av belgiska våfflor, öl, cigarettrök och langos, såg alla glada och peppade ansikten runt omkring sig, hörde livemusik i bakgrunden och kände solen steka på axlarna. Allt var bara så himla festivaligt och somrigt och det var så fruktansvärt hjärtskärande att inte vara ägare av en Way out west-biljett just då! Sen älskar jag Göteborg i största allmänhet också så det är ju bara skönt att vara där med!

SO THATS WHY jag ska göra mitt allra yttersta för att bege mig västerut i Augusti! 

un poco loco

MON DIEU! Jag är så fruktansvärt taggad för att fara mot Fylkeland på torsdag så jag tror jag smäller av snart, saknar alla mina krulliga hobbitkompisar så IN I BOMBEN MYCKET och det ska bli så äckligt gött att få umgås en hel helg med dem! Är så jävla glad just för tillfället och har varit det den senaste veckan, vet inte riktigt varför faktiskt, happy as a hippo typ vill bara hoppa omkring och dansa hahaa, får hoppas jag inte blir övertaggad på fredag helt enkelt, det har en tendens att sluta ganska dåligt öm en säjer, HÖHÖÖÖÖÖÖÖ FATTAR NI?!?!!
haha, vilket lame inlägg det här blev! 
MEN PEPPA DÅÅÅÅÅ!

Lammeskank

Varför är det så jävla snyggt att vara platinablond?? maj GÅDD hade jag haft starkare hårstrån på skallen hade jag definitivt testat en blonderingskur, men dessvärre har min man inte den kapaciteten. Här snackar vi klenaste kalufsen i landet, typ! Mitt hår är torrare än ett gammalt dammigt knäckebröd som legat uppe på vinden i 40 år, känns det som! Måste köra ett race med hårinpackning varje vecka och runda av med skurar av diverse dyra schampon och balsam, thats right, no fructis for moi! Och VARJE JÄDRA GÅNG jag för omväxlings skull svänger förbi frisören för att kosta på mig en klippning går ALLTID konversationen PRECIS TILL så här:

Frisören:
(drar fingrarna genom mitt hår, men fastnar halvvägs pga alla oupplösliga knutar, kollar sedan bekymrat på mig i spegeln) alltsåååååå när klippte du dig sist??
Jag: eeh jaadu, för typ ett halvår sen kanske?
Frisören: MMMMMMM jag känner det!
Jag: hehe, aa!
PAUS
Frisören: (fortsätter att känna på håret och ser ännu mer bekymrad ut) hmmm använder du mycket spray?
Jag: naee, aldrig faktiskt!
Frisören: Nähepp, men du kör ofta med hårtork va? GÖR INTE DET låt det bara självtorka!
Jag: men jag gör det, använder aldrig hårtork heller!
Frisören: ....men du använder många andra hårprodukter, gelé? mousse?
Jag: Nope!
Frisören: (kollar återigen bekymrat på mig i spegeln) mmhhmm nähee!
PAUS
Frisören: ...men du plattar håret ganska ofta eller?
Jag: (börjar bli lite irriterad) NEJ! Inte det heller!
Frisören: ....för det är VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT slitet! Vi skulle nog behöva ta några extra centimeter!

..och DÅ tänker Märta Linnéa Kristina Magnusson att JA, men det är ju för fan därför jag är här, SO SHUT UP AND CUT MY HAIR!
Men det säger jag inte, för det vore ju lite otrevligt! Så därför låter jag de bara köra hårt med saxen (säger självklart åt dom att bara ta två, tre centimeter ändå, någon måtta på förnedringen får det väl ändå vara), betalar och drar därifrån lovandes mig själv att jag klipper mig själv gratis i fortsättningen. 300 spänn rikare + att jag slipper alla de 57 olika förolämpningarna, nedrans bra affär!

....POINT IS, om jag skulle ha alla frisörers drömhår skulle jag blondera mig så jag blev så här hot:





I'll make it work, you'll make it work, WE'LL MAKE IT WORK!!

ÅÅÅÅÅÅH jag är så äckligt jävla snopptaggad för R&F nästa vecka! KOMMER BLI SJUKT FÄÄTT!

MÖMZ

Oh dear, oh my! Detta är så bra! Definitionen av perfektion, typ! SNÄLLA Peace and love, besvara mina böner och boka trentemöller så är jag er evigt tacksam!

Akkurat nå

Har precis tagit typ vääärldens skönaste dusch efter lite hardworkwork på ett av hotellen, underbart var det! Btw, idag på jobbet nådde jag min gräns angående mina kostvanor! Eftersom jag jobbar på tre olika hotell blir det lätt att man vänjer sig vid att slänga i sig mat, nyttig som onyttig, lite då och då = efterrätt varje dag. Får nog seriöst tagga ner på det nu eftersom jag inte tränar nånting här. Annars blir det väl ett sumo som återvänder till Sverige till våren, och inte den supersexiga, slimmade och hunkiga bruden som ni är vana vid att se (kidding).
SEN måste jag bara påpeka (jag vet att du tycker jag är sjukt nördig nu Simon) aaaatt jag hittar mer och mer likheter mellan Isengard/Mordor och Norge för var dag som går! Helt sjukt alltså!! Därför ska jag i framtiden tillägna ett helt blogginlägg åt detta (!!!), måste bah skaffa lite mer bildbevis osv först! Jag lovar, ni kommer få en chock! Det är som att J.R.R. Tolkien reste hit för typ 20 år sen för att ta ett flyg till Gran Canaria eller nåt och bah "men herrejävlar så här ser ut, det här sorgliga stället måste jag skriva en bok om, I will name it...... ISENGARD!!!"
Dundunduuuuun
RSS 2.0