I was a dancer all along

I takt med servitrisjobbet har jag vänt på dygnet heeeelt och hållet. Pga detta kan jag ikke somna akkurat nå och DÄRFÖR tänker jag ladda upp en av de mysigaste videosarna jag vet, med två av mina favoritmusiker, ENJOY NATTUGGLOR!

How can we expect to build a boat, with seagulls running everything?

herre.min.CHEZUZ. det finns så mycket bra musik alltså! gud välsigne internetet!

SÅHÄÄÄÄÄÄR gött är det att va ledig

...och SÅHÄÄÄÄÄÄR gött är det INTE att NÅGON har unsubscribat min playlist på spotify........ </3 *skär mig i armarna med motorsåg*, nejmen blir lite lässän i ögat dååå men what doesnt kill me som kanye west skulle ha sagt!
Hur som haver så har jag, Simp, Julietta och våran nya rumskömpis och käre arbetskollega Adrian av okänd anledning kört våran frukost/brunch i tvättäkta engelsk anda denna vecka. Den har bestått av både bacon, stekta ägg, bruna bönor och loads and loads and loooooads of te (the, té, hur fan stavas det egentligen?). OCH idag gjorde vi scones! Herregud, fattar ni smaksensationen i munnen efter ett halvår med en kost som BARA består av pannkakor och Icas jordgubssylt? gaaad!
Förutom matvanorna håller jag för övrigt på att skriva ner för- och nackdelarna med att bo i Norge! Än så länge har jag kommit fram till detta:
Nackdelar:
- man är ful  typ hela tiden, alltså verkligen HELA TIDEN. Dvs. inget smink, man använder bara mjukiskläder och har ofta påsar typ icakassesize under ögonen, som oftast är rödsprängda pga för mycket dubbla skift. Håret ska vi inte ens prata om. Kör vetemjölmetoden a lá jennie varje morgon håret är fett!
- bussarna är alltid alltid ALLTID minst fem minuter sena! NOT OK alla busschaffisar som läser detta, kaffepauserna får ni bannemej offra nån gång i veckan om det gynnar tidtabellerna!
- allt är, som väl bekant, BAJDYRT, så man har inte råd att ha nån som helst fritid eller typ köpa sprit så man kan dränka sorgerna (okej, så långt skulle jag nog aldrig gå men, you get it).
Fördelar:
- OSTEPOP! Herregud, det är som att Gud har kastat ner en överbliven ostbågspåse från en av hans filmkvällar där uppe hit ner till oss för det är verkligen HIMMELSKT gott!
- Att det finns cykelvägar typ överallt, dääär har ni nåt att ta efter, sunne kommun!
- att JAG alltid är sen ut till bussen, och eftersom den också är sen hinner jag alltid med den (fnizz)!
aa, jag återkommer för kommer på saker hela tiden som kvalar in på den här listan alltzå!

OKEJ

Som alla ni FANZ (heh..aa, jäää) säkert förstått jobbar jag inte bara som servitris på ett hotell... jag jobbar även som servitris på ett annat hotell! Hah, där satte jag dit er vaaavavavavava? nej men det är sant faktiskt. DOCK har jag ju även ett till jobb, som städ på ett privatägt, sketamysigt hotell som vi kan kalla Sparven.

Det är fett mysigt att jobba på Sparven, mot alla odds! Jag tycker faktiskt inte det är så jädra farligt att skrubba lite toaletter då och då, what doesn't kill you, tänker jag! aight? Tycker ju inte att det är det roligaste jobbet i världen kanske men, cash är ju cash! Man typ går omkring och lyssnar på musik i mobilen heeela dagarna, tar en kopp kaffe ibland och bah njuuter av odören från bajränderna i toan från det senaste hotellrummet. Detta för iallafall, hör och häpna, dessvärre med sig vissa nackdelar. I och med att det enda nöjet är att lyssna på enastående bra musik och försämra sin andedräkt med ännu en kaffekopp, blir man fruktansvärt associal! Sjukt jobbig bieffekt i längden! Vet inte om detta bara är något som jag upplever, eller om det har att göra med att jag jobbar så tidigt på morgonen (JA, att börja klockan 8.00 är inte okej), men min sociala kompetens ligger iallafall på typ -100! Så fort nån yttrar ett ord till mig kan jag liksom rycka till och bli skitpaff av att någon/något från omvärlden faktiskt försöker kontakta mig. Har ni sett den där filmen när det är en snubbe som blir typ strandsatt på en öde ö, och den enda ägodelen han har med sig är en volleyboll och så målar han ett ansikte på den med en kolbit och typ sätter fast lite palmblad på den on top som ska föreställa hår, och så är det hans "enda vän" som han pratar med hela tiden trots att den inte svarar för aa, det är ju en volleyboll EXAKT SÅ KÄNNER JAG MIG! Jag lovar, en dag kommer nån komma på mig med att snacka med en mopp eller nåt.

MEN, trots detta faktum är det fan värt det. Dagarna skulle segat sig framåt som en snigel i sirap annars! Har lyssnat ihjäl mig på all musik som finns att ladda ner typ dock, och det har lett till att jag nått ett stadie där jag liksom aldrig kommer på nån ny musik att ladda ner när jag väl sitter nånstans där det finns bra gratis internet (läs flygplatsen), så istället lägger jag in en massa oldschoolstuff på telen, och jag säger baah PRAISE FRANZ FERDINAND! Så jävulens bra är dom, herregudars. Jag, lovisa och min kusin lotta är nog eniga där då vi alla tre har/har haft fetaste crushen på dom i åratal. Bah logga in på spotify, sätt på deras gamla album "You could have it so much better" och tacka mig senare!






Määääää

Har en liten break från ett av mina jobb alldeles precis nu, ska iväg igen om en timme och agera proffsig servitris. Lägg lite extra tyngd på just AGERA. Så överdrivet proffsig är jag inte. I fredags tillexempel tappade jag en gaffel rakt i ryggen på en tant, blev lite akward. Hon låtsades inte om nånting, jag låtsades inte om nånting, ingen skada skedd isåfall tänker jag. Fast det var det säkert egentligen, hon satt garanterat där med gråten i halsen, tårarna i ögonen och en olidlig smärta i tantryggen, stackarn!! Äldre människor som är ledsna är nog bland det sorgligaste jag vet! Barn däremot förtjänar bah lite spanking då och då, eller, jag gjorde iallafall när jag var barn. Hade nog behövt sitta i the naughty corner mer än jag fick haha, var verkligen så sjukt evil ibland. En gång t.ex. åt jag och en kompis upp HELA Lovisas chokladkalender och täppte igen luckorna så det liksom inte syntes att vi hade öppnat dom, och trodde vi var as-smidiga. Det var vi inte. Lovisa upptäckte det senare på kvällen när min kompis hade åkt hem mätt och belåten. Lovisa grät, jag grät, mamma och pappa skällde ut mig. Inte speciellt värt egentligen!

HUR SOM HAVER, nu ska jag njuta lite av Gossip girl innan jag drar iväg på hardworkwork igen! Drömde faktiskt om Chuck och Blair inatt, igen!






XOXO

Red wine and food for free, a possibility

Åh vad jag älskar att va hemma i Sverige, ja bah ÄLSKERT! Hur möjsit som helst igårkväll och idag blir det förhoppningsvis en minst lika möjsig sushievening á la Moa och Lovisa a.k.a. the sushiexperts m.fl! MMMMH älsker rå fesk!

Eftersom jag och Simpan har en tendens att ALLTID käka upp våran Norge-rumskompis bullar som hans fru har bakat, ska jag sätta igång en egen deg nu och bjuu imorrn kväll (rättar till glorian och puffar till änglavingarna)
SÅ SNÄLL ÄR JAG!! Ingen vila ingen rast!

OUI

IDAG mina vänner, blir allra käraste Simon/Djslim/slimmiesimp/simpan/ Carlvik hela 20 jordsnurr gammal!!! Upp på sociala och ner på systemet typ! Tur vi är hårt arbetande ungdomar så du slipper det förstnämnda min vän, stort fett cyber-grattis härifrån! Nu är dina omogna ungdomsår med fjortisfyllor, mopedkörning och andra tramserier förbi och framför dig har du ett lugnt och civiliserat, men framförallt VUXET liv med pensionärssparande, stickning av diverse klädesplagg och älgjakt!

NÄRRA, skoja bah! Det är nu det roliga börjar mi amigo!

Var och firade denna grabb tidigare ikväll med bland andra Jen, Ia, Mia, Moa och Elin. Det var verkligen sjukt mysigt och framförallt trevligt! (även om jag HATAR när folk använder det ordet när de beskriver en kväll, trevligt! det låter typ som nåt några gamlingar skulle säga efter ett kafferep, trevligt trevligt! MEN, det var det iallafall!). Satt bland annat och diskuterade aktie/fondsparande och allt som hör till och TYCKTE DET VAR INTRESSANT! Vad har hänt med mig? är det något virus jag drabbats av i Norge eller whats the mattah? Kanske bara håller på att växa upp ändå? Dä spörs! Iallafall blev vi bjudna på vääärldens goaste smörgåstårta och en massa cheesecake, molusker och diverse godsaker, så gick nog upp tio kilo men det vare fan värt!

Tack för en sjukt trevlig (där kom det igen) kväll Simpen och alla andra! Och grattis igen!!

Hedrar dig med en bild på your very own favourite, the one and only...


Dash the curry skit

Och OJ vad vacker min blogg är förövrigt. Blir nästan kär i den faktiskt. Blommorna på min header känns SO ME! Nej, men ärligt talat, jag har så mycket bättre saker att lägga min tid på än att designa bloggen, typ... svabba toaletter. heh.

Okejdå, får väl göra ett försök till att faktiskt lära mig lite kodskrivning. Tror det finns en risk att min laptopskärm spricker av bloggens fulhet nästa gång jag ska kolla den annars.






Herrens frid, hörrni!

Me gusta



Hahaha, fan vad grym hon är alltså!

Det kliar på benet

När jag ändå håller på att beklagar mig (kände att slutet på förra blogginlägget blev lite VÄL depp), så kan jag passa på att säga att nu när jag bor utomlands (fan vad fancy det känns att säga så, tro mig, its nat dat glamorous) så håller jag på att gå isääääär vissa perioder för att jag saknar alla goingar där hemma i soliga Sverige! Assåe mina härliga underbara systrar och alla mina kåmpizar, I MISS YOU! bah så ni vet! especially iaklia, marilirirliii och jenhet och alla andra sötizar som VET VILKA NI Ä!

Töntig jag känner mig som skriver värsta kärleksförklaringen, men det är true love vi snackar här! Längtar till sommaren när jag kan jobba hemma i Sunne istället och träffa vilka jag vill när jag vill hur jag vill vart jag vill!


PUSS!

Dä ä görlpower gudrun!

Fick just en himla knepig flashback från när jag var typ, 12 bast kanske? Ni vet hur man genomgick en massa faser på musikvägen när man var yngre (eller, egentligen gör man nog det fortfarande?), anywho, jag lyssnade typ IHJÄL MIG på all heavymetalmusik man kunde hitta. Korn, In flames, Arch enemy, System of a down, Killswitch engage, amen typ baaara sånt verkligen. OCH, då kommer jag verkligen ihåg att jag tänkte nåt i stil med det här: "assåeeh, tjejsångare det funkar inte..". Gav inte ens de stackars brudarna en chans. Poor chicas!

Iallafall, det jag skulle komma till är att jag har vänt på steken helt och hållet nu! Finns ju så sjukt mycket bra musik med femalesingers överallt. Sitter faktiskt just precis i detta tillfället och lyssnar på Lykke li, en av mina absoluta favoritartister, så fruktansvärt äckligt ofantligt bra är hon!

Här är för övrigt några till görlpowerbruds:













..och JÄKLAR vilken tid det tog att ladda upp alla dessa bilder med vårt bredband, PHEW. I mean, no offense Simon, men netcom är inte finaste julkulan i granen va? Men bättre än ingenting såklart! Om du läser min blögg nu slimmiesimpisch, KOM HEM!! Dör av tristess, har sett på typ fem avsnitt av Gossip girl på raken idag! Julia bara jobbar hela tiden, du vet hur det är! Skit i sverige och join the dark side nuuu!

/Lessen hest som vill dricka lesk men inte har råd för det är så JÄVLA DYRT HÄR!!






Sans soleil

Sitter ööpp å vänter på julietta som aldrig slutar på jobbet... //sadface, jag och simon såg nyss på de två första avsnitten i Rebecca & Fiona-serien, så sjuukt bra är den! Fattar inte riktigt varför, de är så störtsköna rakt igenom bara! Ska bli euutreuuligt reuuligt att se dom på nöjes i februari, är redan fett PEPP!

Var för övrigt och provjobbade på nya jöbbä idag också, som servitris på qualitynåntingnåntinghotell, det gick bra! Tappade inga bestick in i nåns huvve, hade inte sönder ett enda glas och spillde inte ens nånting (!!!!!!) vilket var jävligt förvånande eftersom jag har ovanan att ALLTID göra det så fort jag håller i nåt drickbart som råkar innehålla alkohol. Råkade t.ex. hälla ut en halv champagneflaska i min mentors soffa på studenten. Way.to.go.linnea. Tur att betygen redan va satta. hehehehheheFNIZZ.

Jag VET att bloggen ser förjävlig ut btw, men för e jäänt som fuskade sig igenom hela programmering A-kursen är det inte direkt en klackspark det här med kodskrivande, så får tillägna min lediga tid här i Nörg till att lära mig allt på riktigt istället, så bloggen iallafall ser acceptabel ut. För nu är den ju verkligen gräslig! Får ta en liten paus i gossipgirl marathonet helt enkelt, lite sorgligt, men nåt måste ju offras!

Äjmen en snygg bild på det va?





Har verkligen fetaste crushen på vampyr-helgen nu!

yo tambien si si el perro del mar OUI

Har ÄNTLIGEN fått tummen ur le röv och bytt bloggdomän till något lättare, tyckte tumblr var dåligt. Fast det är det säkert inte ens egentligen. Bara jag som är oteknisk. Har sett ett tiotal tumblr-bloggar som verkligen ser amazing ut, men jag förstår inte för allt jag är värd hur faaan man gööör, så lägger ner det projektet trying-to-understand-tumblr och kör på något jag kan helt okej mycket istället. Hatar ju att göra saker jag är dålig på så its a winwin!

Anywho, nause i torsdags var väldigt väldigt roligt! Miket roliga sunnefolks där och hade en asabra kvel! Bah att blicka framåt mot Rebecca och Fiona nu som förmodligen kommer bli ännu bättre, weeeeyyayay!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0